Trendy:
Peta  Laman   Mengenai PMK
Soalan Lazim (FAQ)   Arkib
Dasar Privasi & Keselamatan   Sebutharga
e-Kursus Jangka Pendek   Sistem Pendaftaran Syarikat

 

 

Peta Laman Soalan Lazim
Program Kebolehpasaran Graduan  

 

Sistem 1L5G    

 

 

Sistem Dalam PMK

Sistem Pengurusan politeknik sistem document untuk warga PMK
sistem epergerakan untuk warga PMK sistem wifi PMK e-coaching & monitoring
  
Kursus Jangka Pendek PMK 

 

Sistem Luaran PMK 

Sistem tapisan kerajaan CGSO Sistem HRMIS Jabatan Perkhidmatan Awam Portal u-PUSTAKA Sistem E-Perolehan Kementeraian Kewangan Curriculum Information Document Online SystemCIDOS

  Sistem Pemantauan Pengurusan Aset Sumber Elektronik@PNM

 

Politeknik Melaka, 26 Julai 2018 ‚Äď Satu program yang diberi nama Sesi Menuju Puncak #teamdjkpmk telah diadakan bertempat di Dewan Serbaguna, PMK yang berlangsung selama 2 jam 30 minit iaitu bermula pukul 8.30malam dan berakhir pada 11.00malam. Program ini disasarkan kepada pelajar baharu DJK iaitu semester 1 yang terdiri daripada 4 kelas. Para pelajar diberi taklimat oleh penasihat EESTEC, En. Ahmad Syukri Bin Mohamed Yunus mengenai kepentingan menyertai pelbagai aktiviti di politeknik bagi membentuk kepimpinan dan jati diri. Selain menyasarkan kepada kecemerlangan akademik, para pelajar juga diberi suntikan semangat untuk bergiat aktif dalam setiap lapangan dan tidak mensia-siakan waktu di politeknik ini hanya dengan pergi dan masuk kelas sahaja. Tidak ketinggalan juga, beberapa orang pelajar yang cemerlang dalam akademik iaitu Lim Tiek Guan, Fazeera, Amirul Muhaimi dan Muhammad Akmal turut hadir bagi berkongsi tips untuk menjadi pelajar yang cemerlang. Ianya sedikit sebanyak dapat membuka mata dan menjadi suntikan semangat kepada para pelajar semester 1.

Selain itu juga, En. Mohd Aly Rajaie Bin Halim selaku penasihat Inkubator Aircond & Electrical Wiring (A&E) JKE telah memperkenalkan barisan Team Leader inkubator sekali gus mempromosikan inkubator JKE ini. Penyertaan telah dibuka kepada para pelajar baharu dalam masa 24jam dan ianya berjaya menarik minat hampir 60% pelajar semester 1 menyertai inkubator ini.

Secara keseluruhannya, hampir seratus peratus pelajar semester 1 hadir ke program ini dan ini menunjukkan para pelajar yang begitu komited dan tidak ketinggalan juga, barisan-barisan JK inkubator A&E yang hadir menunjukkan semangat kewibawaan para pelajar #teamdjkpmk. TAHNIAH & SYABAS!

Senarai penuh video di Youtube Politeknik Melaka

 dan di Youtube POLITV SOUTHERN

09681772
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
1640
9240
1640
9599004
228976
391321
9681772

Your IP: 10.24.1.254
2019-10-20 04:08
Laman hrmis Laman Hrmis Jabatan Pengajian Politeknik laman portal anm Laman MQA Laman CIDOS Sistem pengurusan politeknik Melaka Laman Portal MPC Laman portal rasmi JPA Laman 1mtc Laman Rasmi PTPTN Lembaga Hasil Dalam Negeri Kementerian pendidikan malaysia Bagian Ambilan Pelajar 1govuC Email