Trendy:
Peta  Laman   Mengenai PMK
Soalan Lazim (FAQ)   Arkib
Dasar Privasi & Keselamatan   Sebutharga
      Sistem Pendaftaran Syarikat

 

 

Peta Laman Soalan Lazim
Program Kebolehpasaran Graduan  

 

Sistem 1L5G    

 

 

Sistem Dalam PMK

Sistem Pengurusan politeknik sistem document untuk warga PMK
sistem epergerakan untuk warga PMK sistem wifi PMK e-coaching & monitoring
  
Kursus Jangka Pendek PMK 
     

 

Sistem Luaran PMK 

Sistem tapisan kerajaan CGSO Sistem HRMIS Jabatan Perkhidmatan Awam Portal u-PUSTAKA Sistem E-Perolehan Kementeraian Kewangan Curriculum Information Document Online SystemCIDOS 3.5

  Sistem Pemantauan Pengurusan Aset Sumber Elektronik@PNM

 

Sumber : En. Ahmad Syukri & Cik Badariah

 

Politeknik Melaka, 19hb Disember 2017 (Selasa) - EESTEC dan Jabatan Kejuruteraan Elektrik (JKE) telah mengadakan Program GPS berusahasama dengan Unit Pengurusan Psikologi dan Jabatan Matematik, Sains dan Komputer (JMSK) bagi mengukuhkan kualiti pelajar dan menyuburkan semangat #teamdjkpmk JKE. Program ini bertujuan untuk mendedahkan pelajar gaya pembelajaran di IPT, teknik mengambil nota secara berkesan dan cara menggunakan kalkulator dengan kaedah yang betul. Bilangan peserta kursus adalah seramai 23 orang pelajar Diploma Kejuruteraan Elektronik (Kawalan) dari semester 2 hingga ke semester 6.

 

Perasmian penutup program telah disempurnakan oleh Ketua Jabatan Kejuruteraan Elektrik, PMK Tuan Hj. Zahidi bin Zamzuri yang mencetuskan idea program yang julung2 kali diadakan ini. Majlis penutup dikendalikan oleh penasihat EESTEC En. Ahmad Syukri bin Mohamed Yunus dan En. Mohd. Nezuan bin Othman.