Trendy:
Peta  Laman   Mengenai PMK
Soalan Lazim (FAQ)   Arkib
Dasar Privasi & Keselamatan   Sebutharga
      Sistem Pendaftaran Syarikat

 

 

Peta Laman Soalan Lazim
Program Kebolehpasaran Graduan  

 

Sistem 1L5G    

 

 

Sistem Dalam PMK

Sistem Pengurusan politeknik sistem document untuk warga PMK
sistem epergerakan untuk warga PMK sistem wifi PMK e-coaching & monitoring
  
Kursus Jangka Pendek PMK 
     

 

Sistem Luaran PMK 

Sistem tapisan kerajaan CGSO Sistem HRMIS Jabatan Perkhidmatan Awam Portal u-PUSTAKA Sistem E-Perolehan Kementeraian Kewangan Curriculum Information Document Online SystemCIDOS 3.5

  Sistem Pemantauan Pengurusan Aset Sumber Elektronik@PNM

 

19 Mac 2018, Politeknik Melaka - Civil Engineering Students’ Affairs Club (CESAC) pada semester ini telah berjaya menjalankan beberapa program CSR. Pada 14 Mac 2018 lepas, CESAC telah menjayakan program Gotong-royong @NASOM bertempat di Bukit Peringgit, Melaka. Objektif utamanya adalah untuk membantu tenaga kerja NASOM menjalankan kerja-kerja pembersihan dan pelbagai kerja dalam dan luar bangunan. Selain itu, CESAC bersama-sama dengan pelajar autisme melakukan aktiviti menanam pokok di sekitar NASOM. 

       

        Pada 26 Februari 2018, program Free Breakfast untuk pelajar-pelajar Politeknik Melaka. Usahasama ini telah dijalinkan antara CESAC dan Sukarelawan Politeknik Melaka. Pelaksanaan program Free Breakfast yang dikendalikan oleh pihak CESAC ini bertujuan membantu para pelajar PMK agar dapat menjalani sesi pembelajaran dengan selesa dan bertenaga.   

      

      Pada 24 Februari 2018 juga CESAC telah menabur jasa dan kemahiran di Sekolah Rendah Cheng, Melaka. Kali ini CESAC telah bekerjasama dengan Sukarelawan dan Relasis Politeknik Melaka dan program ini diberi nama Berbakti Demi Komuniti. Aktiviti yang dijalankan ialah mengecat dinding sekolah, membersihkan surau, membasuh kolam ikan dan membersihkan longkang sekolah. Program ini juga, dilaksanakan untuk memberi kemahiran kepada pelajar-pelajar Politeknik Melaka dan seterusnya mendedahkan mereka kepada kerja-kerja komuniti. 

       

 Maklumat Pendaftaran siswa Baru Politeknik Melaka Sesi Jun 2020

 

klik di sini

Sekian, terima kasih.

 

 Maklumat Pendaftaran siswa Senior Politeknik Melaka Sesi Jun 2020

 

klik di sini

Sekian, terima kasih.

 

Jabatan Pembanguan dan Hal Ehwal Pelajar

 

GARIS PANDUAN & HEBAHAN BERKAITAN PENULARAN COVID 19

 klik di sini

 

 

 

Senarai penuh video di Youtube Politeknik Melaka

 dan di Youtube POLITV SOUTHERN

13136328
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
1331
15066
27767
13022930
164780
392141
13136328

Your IP: 10.24.1.254
2020-07-14 02:17
Laman hrmis Laman Hrmis Jabatan Pengajian Politeknik laman portal anm Laman MQA Laman CIDOS Sistem pengurusan politeknik Melaka Laman Portal MPC Laman portal rasmi JPA Laman 1mtc Laman Rasmi PTPTN Lembaga Hasil Dalam Negeri Kementerian Pengajian Tinggi Bagian Ambilan Pelajar 1govuC Email