• KPI 100%
Trendy:

Disediakan oleh:NORAIMAH BINTI NURDIN

 

Pada, 26 Julai 2013, bertempat di Dewan Serbaguna PMK, Unit Pentadbiran dan Kewangan dengan kerjasama Jabatan Agama Islam Melaka dan Jabatan Hal Ehwal Khas telah mengadakan satu PROGRAM IHYA RAMADAN (TAQARRUB). Semua staff yang berkelapangan dijemput hadir ke majlis ilmu tersebut yang bermula jam 9.00 pagi. Penceramah pada hari itu adalah Ustaz Mohamad Khidir bin Bahri yang merupakan Imam Masjid Selat , Melaka. Turut hadir pada Program tersebut ialah Pengarah PMk Puan Rashidah Binti Mustapa dan Timbalan pengarah En Ariffin Bin Aman.

 

PROGRAM IHYA RAMADAN ( TAQARRUB )  PROGRAM IHYA RAMADAN ( TAQARRUB )  PROGRAM IHYA RAMADAN ( TAQARRUB )

 

PROGRAM IHYA RAMADAN ( TAQARRUB )  PROGRAM IHYA RAMADAN ( TAQARRUB )  PROGRAM IHYA RAMADAN ( TAQARRUB )

 

"Kelebihan Ramadan dan Sedekah di bulan Ramadan" merupakan tajuk ceramah yang disampaikan pada program tersebut. Program ilmiah yang berlangsung selam lebih kurang dua jam sangat bermanfaat dan membuka minda kita semua. Perkongsian ilmu yang diselangi dengan gurauan dan unsur-unsur humor membuatkan semua hadirin tidak berganjak dari tempat duduk masing-masing.

Sesungguhnya Programi ilmiah ini, lebih-lebih yang diadakan di bulan Ramadan Al-Mubarak sangat memberikan pendedahan yang berguna kepada kita semua terutamanya topik yang disampaikan iaitu fadhilat bersedekah.Pihak Penganjur merakamkan sekalung terima kasih di atas kesudian semua staff yang hadir dan mudah-mudahan program seumpama ini akan berterusan untuk manfaat bersama.

GARIS PANDUAN & HEBAHAN BERKAITAN PENULARAN COVID 19

 klik di sini

 

 

Senarai penuh video di Youtube Politeknik Melaka

 dan di Youtube POLITV SOUTHERN

11724554
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
5359
14917
5359
11611815
353302
349055
11724554

Your IP: 10.24.1.254
2020-03-29 10:53
Laman hrmis Laman Hrmis Jabatan Pengajian Politeknik laman portal anm Laman MQA Laman CIDOS Sistem pengurusan politeknik Melaka Laman Portal MPC Laman portal rasmi JPA Laman 1mtc Laman Rasmi PTPTN Lembaga Hasil Dalam Negeri Kementerian pendidikan malaysia Bagian Ambilan Pelajar 1govuC Email