Trendy:
Peta  Laman   Mengenai PMK
Soalan Lazim (FAQ)   Arkib
Dasar Privasi & Keselamatan   Sebutharga
      Sistem Pendaftaran Syarikat

 

 

Peta Laman Soalan Lazim
Program Kebolehpasaran Graduan  

 

Sistem 1L5G    

 

 

Sistem Dalam PMK

Sistem Pengurusan politeknik sistem document untuk warga PMK
sistem epergerakan untuk warga PMK sistem wifi PMK e-coaching & monitoring
  
Kursus Jangka Pendek PMK 
     

 

Sistem Luaran PMK 

Sistem tapisan kerajaan CGSO Sistem HRMIS Jabatan Perkhidmatan Awam Portal u-PUSTAKA Sistem E-Perolehan Kementeraian Kewangan Curriculum Information Document Online SystemCIDOS 3.5

  Sistem Pemantauan Pengurusan Aset Sumber Elektronik@PNM

 

Disediakan oleh : Ahmad Syukri

Image

MELAKA, 23 Mac 2011‚Äď Politeknik Melaka (PMK) telah mengadakan Karnival futsal pada 12 mac baru-baru ini di Arena Sport Klebang. Karnival ini menawarkan wang tunai sebanyak RM 300.00 bagi tempat pertama, RM 200.00 bagi tempat kedua,RM 100.00 bagi tempat ketiga dan RM70.00 bagi tempat keempat . karnival ini mendapat sambutan yang sangat baik daripada seluruh warga Politeknik Melaka. Sebanyak 29 pasukan mengambil bahagian di dalam karnival ini .

ImageImage

ImageImage

ImageImage

Pasukan Royal FC muncul juara apabila menumbangkan Shark FT 2-1 pada perlawanan akhir karnival futsal PMK disini.Pasukan Royal FC layak ke peringkat akhir selepas menafikan kemaraan pasukan Caragas Oil FC 2-0 pada peringkat separuh akhir manakala pasukan Shark FT Berjaya menumbangkan Mohd Fuad FC dengan jaringan 1-0 pada pusingan yang sama.
 
ImageImage
 
Pertemuan pada babak pertama, Royal FC mempamerkan aksi menarik apabila pemain utamanya Lokman Hakim telah membuat jaringan yang padu sehingga menembusi ke gawang lawan .Kedudukan perlawanan terikat 1-0 hingga pengadil meniupkan wisel babak pertama .
 
Bangkit pada pertemuan babak kedua,Shark FT memecahkan kebingungan apabila pemain tengahnya Mohd Hilmizan (KECIK) telah membuat tendangan yang kencang sehingga dapat membolosi ke gawang pasukan lawan (Royal FC) pada minit ke tujuh.
 
Royal FC terus mempamerkan aksi berani dengan meledakkan satu lagi jaringan selang seminit kemudian hasil tendangan bersemangat oleh penyerangnya Anil Hakimen dan seterusnya melayakkan pasukan itu disahkan sebagai tempat pertama di dalam karnival ini.

ImageImage

ImageImage

Hadiah kepada semua pemenang telah disampaikan oleh ketua jabatan unit sukan ,kebudayaan dan kokurikulum Politeknik Melaka Tuan Haji Mohamad Salleh Bin Abdulah.
 
Berucap pada majlis penutup,beliau berasa bangga dan berpuas hati dengan penganjuran sukan seperti ini dan berharap agar sukan seperti ini dapat diteruskan pada masa yang akan datang supaya sukan ini tidak hilang di telan zaman.
 
‚Äėmelalui sukan juga kita dapat mengeratkan silaturahim dan dapat melahirkan bakal pemimpin yang hebat kerana semua ramuan untuk menjadi pemimpin terdapat didalam sukan‚Äôkatanya disini.
-: Berita asal oleh HAMKA:-

 Maklumat Pendaftaran siswa Baru Politeknik Melaka Sesi Jun 2020

 

klik di sini

Sekian, terima kasih.

 

 Maklumat Pendaftaran siswa Senior Politeknik Melaka Sesi Jun 2020

 

klik di sini

Sekian, terima kasih.

 

Jabatan Pembanguan dan Hal Ehwal Pelajar

 

GARIS PANDUAN & HEBAHAN BERKAITAN PENULARAN COVID 19

 klik di sini

 

 

 

Senarai penuh video di Youtube Politeknik Melaka

 dan di Youtube POLITV SOUTHERN

13088448
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
3388
12463
65518
12936220
116900
392141
13088448

Your IP: 10.24.1.254
2020-07-10 06:47
Laman hrmis Laman Hrmis Jabatan Pengajian Politeknik laman portal anm Laman MQA Laman CIDOS Sistem pengurusan politeknik Melaka Laman Portal MPC Laman portal rasmi JPA Laman 1mtc Laman Rasmi PTPTN Lembaga Hasil Dalam Negeri Kementerian Pengajian Tinggi Bagian Ambilan Pelajar 1govuC Email