Trendy:

 

 

 

 
Peta  Laman   Mengenai PMK
Soalan Lazim (FAQ)   Arkib
Dasar Privasi & Keselamatan   Sebutharga
      Sistem Pendaftaran Syarikat

 

 

Peta Laman Soalan Lazim
Program Kebolehpasaran Graduan  

 

Sistem 1L5G    

 

 

Sistem Dalam PMK

Sistem Pengurusan politeknik sistem document untuk warga PMK
sistem epergerakan untuk warga PMK sistem wifi PMK e-coaching & monitoring
  
Kursus Jangka Pendek PMK 
     

 

Sistem Luaran PMK 

Sistem tapisan kerajaan CGSO Sistem HRMIS Jabatan Perkhidmatan Awam Portal u-PUSTAKA Sistem E-Perolehan Kementeraian Kewangan Curriculum Information Document Online SystemCIDOS 3.5

  Sistem Pemantauan Pengurusan Aset Sumber Elektronik@PNM

 

23.12.2011, PMK - Jabatan Kejuruteraan Awam telah menganjurkan Hari Bersama Jabatan ‚Äď MSK pada 23.12.2011 bertempat di Dewan Kuliah 2, Politeknik Melaka. Tujuan utama program ini dijalankan bagi mengalu-alukan kedatangan 137 orang pelajar baru semester satu dan pelajar integrasi yang berjaya melanjutkan pengajian diploma dalam bidang Kejuruteraan Awam. Program ini juga diadakan bagi memperkenalkan pelajar-pelajar baru dengan Ketua Jabatan Kejuruteraan Awam, Ketua Program dan barisan tenaga pengajar Jabatan Kejuruteraan Awam.Selain itu, program ini juga bertujuan untuk mendedahkan kepada pelajar baru tentang objektif dan matlamat Jabatan Kejuruteraan Awam agar mereka sedar tentang tanggungjawab mereka terhadap jabatan.

 

JKA MENGALU-ALUKAN PELAJAR BARU JKA MENGALU-ALUKAN PELAJAR BARU  2

 

Program ini telah dirasmikan oleh Tuan Haji Abdul Aziz Bin Abu Bakar, yang menjalankan tugas Ketua Jabatan. Aktiviti ‚Äďaktiviti sepanjang majlis termasuklah taklimat Penasihat Akademik, talimat disiplin, taklimat MQA dan 5S dan taklimat peperiksaan. Pengisian Kerohanian turut diselitkan bagi pelajar perempuan disamping Aktiviti ‚ÄúTour De Library‚ÄĚ bagi membiasakan pelajar baru ke perpustakaan.
 
 

 Disediakan Oleh : En Shukimi Mohd Khidzir

ImageImage
 
Politeknik Melaka , 1 Disember 2011- Politeknik Melaka telah menghantar wakil untuk menyertai program dari Yayasan SIFE Malaysia dengan kerjasama Kementrian Perdagangan Antarabangsa & Industri ( MITI ) bermula pada bulan Julai 2011 hingga Julai 2012. Program ini dinamakan 1MALAYSIA YOUNG ENTERPRENEURS CHALLENGE ( 1M-YEC ) 2011 dimana pelajar dengan pembimbing penasihat program akan melaksanakan projek komuniti yang berkonsepkan pembangunan keusahawanan dalam tempoh setahun. Pelajar yang terlibat ialah Amirul Izwan Bin Ayub, Muhammad Khairul Hazmi Bin Khairuddin, Nur Atikah Binti Alwi, Mohamad Haziq Bin Ismail, Siti Norhidayu Binti Kosri, Nurul Izzatie Binti Norizan, Muhammad Hazim Bin Romadi, Najmuddin Bin Azik dan Nurul Elliana Binti Mohd Zamuri dari Jabatan Perdagangan dibawah bimbingan En. Ahmad Sukhimi Bin Mohamad Khidzir dan En. Mohd Faizal Bin Muslim.

 disediakan oleh : Rajesh a/p k.m. Rajan

Pertandingan Mini Projek Pelajar Diploma bagi sesi Jun 2011 9Pertandingan Mini Projek Pelajar Diploma bagi sesi Jun 2011 10
Politeknik Melaka , 9-10 Nov 2011- PMK telah Berjaya menganjurkan Pertandingan Mini Projek Pelajar Diploma Kejuruteraan Mekanikal bagi sesi Jun 2011. Pertandingan seumpama ini diadakan untuk menilai daya kreativiti dan inovasi pelajar kearah mewujudkan pelajar-pelajar yang cemerlang dan berketrampilan dengan matlamat merealisasikan transformasi politeknik.
Sebanyak 18 kumpulan telah mengambil bahagian dalam saringan pertama pada 9 Nov 2011 yang melibatkan semua pelajar Semester 1 Diploma Kejuruteraan Mekanikal. 5 kumpulan daripada 18 kumpulan telah dipilih ke saringan kedua. Projek pembentangan dan laporan mereka telah dinilai oleh panel penilai secara adil dan saksama. Antara panel penilai yang terlibat ialah Pn.Anidah Binti Buang, En. Anuar Bin Nordin, En. Mohd Nordin Bin Mohd Jani, Pn. Khairani Binti Yaakub, Tn. Hj Mohamad Salleh Bin Abdullah, dan En. Zulhisyam B.Salleh.

 

GARIS PANDUAN & HEBAHAN BERKAITAN PENULARAN COVID 19

 klik di sini

 

 

 

Senarai penuh video di Youtube Politeknik Melaka

 dan di Youtube POLITV SOUTHERN

14952279
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
7321
10457
37562
14836562
17778
322053
14952279

Your IP: 10.24.1.254
2020-12-02 14:59
Laman hrmis Laman Hrmis Jabatan Pengajian Politeknik laman portal anm Laman MQA Laman CIDOS Sistem pengurusan politeknik Melaka Laman Portal MPC Laman portal rasmi JPA Laman 1mtc Laman Rasmi PTPTN Lembaga Hasil Dalam Negeri Kementerian Pengajian Tinggi Bagian Ambilan Pelajar 1govuC Email