Trendy:
Peta  Laman   Mengenai PMK
Soalan Lazim (FAQ)   Arkib
Dasar Privasi & Keselamatan   Sebutharga
      Sistem Pendaftaran Syarikat

 

 

Peta Laman Soalan Lazim
Program Kebolehpasaran Graduan  

 

Sistem 1L5G    

 

 

Sistem Dalam PMK

Sistem Pengurusan politeknik sistem document untuk warga PMK
sistem epergerakan untuk warga PMK sistem wifi PMK e-coaching & monitoring
  
Kursus Jangka Pendek PMK 
     

 

Sistem Luaran PMK 

Sistem tapisan kerajaan CGSO Sistem HRMIS Jabatan Perkhidmatan Awam Portal u-PUSTAKA Sistem E-Perolehan Kementeraian Kewangan Curriculum Information Document Online SystemCIDOS 3.5

  Sistem Pemantauan Pengurusan Aset Sumber Elektronik@PNM

 

Melaka, 19 Mac 2008 - Politeknik Kota Melaka dibawah anjuran Unit Perhubungan dan Latihan Industri baru-baru ini telah mengadakan lawatan hubungan kerjasama dua hala ke beberapa organisasi kerajaan dan swasta.   Tujuan lawatan adalah untuk mengeratkan hubungan diantara kedua pihak disamping menyampai dan berkongsi maklumat mengenai program kerjasama dua hala. Tiga organisasi telah dilawati iaitu Jabatan Pelajaran Melaka pada 12 Mac 2008, Syarikat PPK Technology Sdn Bhd pada 18 Mac 2008 dan Lembaga Kemajuan Perindustrian Malaysia (MIDA) Melaka pada 19 Mac 2008.

 

 

 

Dalam siri lawatan tersebut PKM telah diwakili oleh Tuan Pengarah, Timbalan Pengarah, Pegawai Kaunseling dan Ketua Unit Perhubungan & Latihan Industri. Lawatan tersebut telah memberikan banyak input dan maklumat yang berguna khusus nya dari segi menjalankan program-program seperti¬† sekolah angkat, program promosi politeknik dengan mengadakan ‚Äėroadshow‚Äô di sekolah-sekolah,¬† ‚Äėstudent attachment‚Äô, latihan staf oleh pihak industri¬† melalui pensyarah jemputan dan latihan sangkutan industri.

 

 

 

Pihak organisasi juga telah dihadiri oleh Pengarah Pelajaran Negeri , Tuan Haji Isa Bin Abu, Pengarah PPK Technology Sdn Bhd , En. Ahmad Kayani dan Pengarah MIDA Melaka, En Zakaria Bin Kamis. Delegasi PKM mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan kepada mereka dan berharap lawatan ini adalah sebagai ‚Äėplatform‚Äô pertama kearah hubungan kerjasama yang lebih lanjut. Siri lawatan seterusnya akan diadakan ke beberapa tempat sekitar penghujung bulan April dan bulan Mei nanti.
ImageImageImage

 

 

 

 

 

 

 

Image

 

Image

 Maklumat Pendaftaran siswa Baru Politeknik Melaka Sesi Jun 2020

 

klik di sini

Sekian, terima kasih.

 

 Maklumat Pendaftaran siswa Senior Politeknik Melaka Sesi Jun 2020

 

klik di sini

Sekian, terima kasih.

 

Jabatan Pembanguan dan Hal Ehwal Pelajar

 

GARIS PANDUAN & HEBAHAN BERKAITAN PENULARAN COVID 19

 klik di sini

 

 

 

Senarai penuh video di Youtube Politeknik Melaka

 dan di Youtube POLITV SOUTHERN

13565168
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
9283
17185
9283
13431129
151084
442536
13565168

Your IP: 10.24.1.254
2020-08-09 16:15
Laman hrmis Laman Hrmis Jabatan Pengajian Politeknik laman portal anm Laman MQA Laman CIDOS Sistem pengurusan politeknik Melaka Laman Portal MPC Laman portal rasmi JPA Laman 1mtc Laman Rasmi PTPTN Lembaga Hasil Dalam Negeri Kementerian Pengajian Tinggi Bagian Ambilan Pelajar 1govuC Email