Trendy:
Peta  Laman   Mengenai PMK
Soalan Lazim (FAQ)   Arkib
Dasar Privasi & Keselamatan   Sebutharga
      Sistem Pendaftaran Syarikat

 

 

Peta Laman Soalan Lazim
Program Kebolehpasaran Graduan  

 

Sistem 1L5G    

 

 

Sistem Dalam PMK

Sistem Pengurusan politeknik sistem document untuk warga PMK
sistem epergerakan untuk warga PMK sistem wifi PMK e-coaching & monitoring
  
Kursus Jangka Pendek PMK 
     

 

Sistem Luaran PMK 

Sistem tapisan kerajaan CGSO Sistem HRMIS Jabatan Perkhidmatan Awam Portal u-PUSTAKA Sistem E-Perolehan Kementeraian Kewangan Curriculum Information Document Online SystemCIDOS 3.5

  Sistem Pemantauan Pengurusan Aset Sumber Elektronik@PNM

 

 

Unit Penyelidikan, Inovasi dan Pengkomersilan (UPIK), merupakan satu unit yang menyelaraskan aktiviti-aktiviti yang berkaitan dengan penyelidikan, inovasi dan pengkomersilan yang dihasilkan oleh para pelajar dan staf Politeknik Melaka.

UPIK telah ditubuhkan khasnya untuk mencungkil bakat warga Politeknik Melaka dalam akitiviti penyelidikan dan inovasi sehingga ke tahap pengkomersilan produk reka cipta yang dihasilkan.


Ke arah ini, UPIK telah berusaha untuk menyediakan beberapa platform yang sesuai untuk aktiviti pembentangan kertas penyelidikan dan juga menganjurkan bengkel, kursus, seminar dan pertandingan yang berkaitan dengan produk-produk inovasi hasil pelajar dan staf PMK.  Unit ini juga bertanggungjawab untuk membantu menyalurkan produk-produk yang mempunyai potensi ke arah proses pematenan dan pemasaran.

Adalah diharapkan dengan komitmen kami, UPIK akan dapat membantu Politeknik Melaka menjadi pusat penyelidikan, pembangunan, penginovasian dan pengkomersilan yang dapat dicontohi dan mampu bersaing pada peringkat global.

 

CLIK HERE for UPIK Info Centre

 

GARIS PANDUAN & HEBAHAN BERKAITAN PENULARAN COVID 19

 klik di sini

 

 

 

Senarai penuh video di Youtube Politeknik Melaka

 dan di Youtube POLITV SOUTHERN

14527452
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
4483
20973
95068
14323421
333944
378826
14527452

Your IP: 10.24.1.254
2020-10-24 08:34
Laman hrmis Laman Hrmis Jabatan Pengajian Politeknik laman portal anm Laman MQA Laman CIDOS Sistem pengurusan politeknik Melaka Laman Portal MPC Laman portal rasmi JPA Laman 1mtc Laman Rasmi PTPTN Lembaga Hasil Dalam Negeri Kementerian Pengajian Tinggi Bagian Ambilan Pelajar 1govuC Email