Trendy:
Peta  Laman   Mengenai PMK
Soalan Lazim (FAQ)   Arkib
Dasar Privasi & Keselamatan   Sebutharga
      Sistem Pendaftaran Syarikat

 

 

Peta Laman Soalan Lazim
Program Kebolehpasaran Graduan  

 

Sistem 1L5G    

 

 

Sistem Dalam PMK

Sistem Pengurusan politeknik sistem document untuk warga PMK
sistem epergerakan untuk warga PMK sistem wifi PMK e-coaching & monitoring
  
Kursus Jangka Pendek PMK 
     

 

Sistem Luaran PMK 

Sistem tapisan kerajaan CGSO Sistem HRMIS Jabatan Perkhidmatan Awam Portal u-PUSTAKA Sistem E-Perolehan Kementeraian Kewangan Curriculum Information Document Online SystemCIDOS 3.5

  Sistem Pemantauan Pengurusan Aset Sumber Elektronik@PNM

 

 

Image Image

Dataran Pahlawan, 29 Oktober 2011- seramai 60 orang pelajar daripada DAT dan DPI telah memeriahkan program khidmat masyarakat "LOVE LIFE HOPE 2011" anjuran pelajar-pelajar perniagaan antarabangsa kelas DPI 3A.

 

 

ImageImage
 
Image Image
Program ini dilaksanakan bertujuan untuk memupuk semangat kerjasama dan saling bantu membantu dalam masyarakat. selain itu program ini juga bertujuan untuk memperkenalkan negeri Melaka kepada pihak luar terutamanya pelancong luar negara.

 

Image Image

Image Image

 

Majlis ini telah dirasmikan oleh En. Ronald Gan, Ahli Majlis MBMB dan Pn Hilmun Ketua Jabatan Perdagangan. terdapat pelbagai aktiviti yang menarik semasa program ini berlansung diantaranya explorace, muat tak?, semakin hari semakin sayang, ketam mogok, teka syiling dan quiz tentang negeri Melaka. Program ini juga turut mendapat sambutan daripada orang ramai dan pelancong asing. Tahniah diucapkan kepada semua pelajar terutamanya Ahli Jawatankuasa Program kerana berjaya menjayakan program khidmat masyarakat ini.

 

Image Image

 

 

GARIS PANDUAN & HEBAHAN BERKAITAN PENULARAN COVID 19

 klik di sini

 

 

 

Senarai penuh video di Youtube Politeknik Melaka

 dan di Youtube POLITV SOUTHERN

14131630
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
3206
11575
66072
13954882
316948
400598
14131630

Your IP: 10.24.1.254
2020-09-25 07:53
Laman hrmis Laman Hrmis Jabatan Pengajian Politeknik laman portal anm Laman MQA Laman CIDOS Sistem pengurusan politeknik Melaka Laman Portal MPC Laman portal rasmi JPA Laman 1mtc Laman Rasmi PTPTN Lembaga Hasil Dalam Negeri Kementerian Pengajian Tinggi Bagian Ambilan Pelajar 1govuC Email