Trendy:
Peta  Laman   Mengenai PMK
Soalan Lazim (FAQ)   Arkib
Dasar Privasi & Keselamatan   Sebutharga
      Sistem Pendaftaran Syarikat

 

 

Peta Laman Soalan Lazim
Program Kebolehpasaran Graduan  

 

Sistem 1L5G    

 

 

Sistem Dalam PMK

Sistem Pengurusan politeknik sistem document untuk warga PMK
sistem epergerakan untuk warga PMK sistem wifi PMK e-coaching & monitoring
  
Kursus Jangka Pendek PMK 
     

 

Sistem Luaran PMK 

Sistem tapisan kerajaan CGSO Sistem HRMIS Jabatan Perkhidmatan Awam Portal u-PUSTAKA Sistem E-Perolehan Kementeraian Kewangan Curriculum Information Document Online SystemCIDOS 3.5

  Sistem Pemantauan Pengurusan Aset Sumber Elektronik@PNM

 

Disediakan oleh Azaliza binti Baharom

 

Politeknik Melaka, 22 September 2011 - Jabatan Kejururteraan Elektrik dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal & Pembangunan Pelajar telah menganjurkan satu Program Diskusi Ilmiah yang bertajuk ‚ÄúController Principle‚ÄĚ pada 22 September 2011 yang lau. Seramai 50 orang pelajar dari kelas DJK 3A dan DJK 3B di bawah seliaan Pn.Azaliza Binti Hj.Baharom dan En.Ahmad Nasharuddin Bin A.Rashid telah berjaya menghadirkan diri bagi Program tersebut.

 

Program Diskusi Ilmiah bertajuk "Controller Principle"

 

 

 

Penceramah program ini ialah En.Syahrul Bin Samsuddin seorang Senior Engineer Test Development di Infineon Technology. Topik utama yang dibincangkan di dalam program ini adalah berkaitan dengan PID Control Modes. Pada hari tersebut Timbalan Pengarah PMK, Tuan Hj.Shamsuddin Bin Abdullah juga turut hadir sama memberi sokongan dan galakan kepada semua yang terlibat di dalam program ini.

 

Pada sesi pertama/pagi suasana agak tenang, namun begitu pada sesi/kedua petang ia berubah menjadi semakin rancak dan panas apabila para pelajar begitu aktif bertanyakan soalan-soalan yang bermain di minda. Penceramah yang pada mulanya berasa janggal di khalayak pelajar juga telah berubah menjadi begitu komited berkongsi pengetahuan dan pengalaman kepada para pelajar. Beliau juga teruja untuk berkongsi pengetahuan dan pengalaman dalam beberapa bidang lain berkaitan dengan Elektronik (Kawalan. Diharapkan agar program ini dapat menambah pengetahuan kepada pelajar dan pensyarah yang hadir.
Program Diskusi Ilmiah bertajuk "Controller Principle" 2Program Diskusi Ilmiah bertajuk "Controller Principle" 3

 

GARIS PANDUAN & HEBAHAN BERKAITAN PENULARAN COVID 19

 klik di sini

 

 

 

Senarai penuh video di Youtube Politeknik Melaka

 dan di Youtube POLITV SOUTHERN

14131716
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
3292
11575
66158
13954882
317034
400598
14131716

Your IP: 10.24.1.254
2020-09-25 08:04
Laman hrmis Laman Hrmis Jabatan Pengajian Politeknik laman portal anm Laman MQA Laman CIDOS Sistem pengurusan politeknik Melaka Laman Portal MPC Laman portal rasmi JPA Laman 1mtc Laman Rasmi PTPTN Lembaga Hasil Dalam Negeri Kementerian Pengajian Tinggi Bagian Ambilan Pelajar 1govuC Email