Trendy:
Peta  Laman   Mengenai PMK
Soalan Lazim (FAQ)   Arkib
Dasar Privasi & Keselamatan   Sebutharga
      Sistem Pendaftaran Syarikat

 

 

Peta Laman Soalan Lazim
Program Kebolehpasaran Graduan  

 

Sistem 1L5G    

 

 

Sistem Dalam PMK

Sistem Pengurusan politeknik sistem document untuk warga PMK
sistem epergerakan untuk warga PMK sistem wifi PMK e-coaching & monitoring
  
Kursus Jangka Pendek PMK 
     

 

Sistem Luaran PMK 

Sistem tapisan kerajaan CGSO Sistem HRMIS Jabatan Perkhidmatan Awam Portal u-PUSTAKA Sistem E-Perolehan Kementeraian Kewangan Curriculum Information Document Online SystemCIDOS 3.5

  Sistem Pemantauan Pengurusan Aset Sumber Elektronik@PNM

 

PKM¬†21 Jan 2008- Minggu Suai Kenal Pelajar Baru Sesi Januari 2008 Politeknik Kota, Melaka telah diadakan dengan jayanya pada 13 ‚Äď 18 Januari 2008 yang lalu.

Image

 

Majlis Perasmian Minggu Suai Kenal Sesi Jan 2008 Politeknik Kota, Melaka telah  di sempurnakan oleh Yang Berhormat Datuk Tahir Bin Hj. Hassan, Ahli Dewan Undangan Negeri Paya Rumput merangkap Timbalan Pengerusi Jawatankuasa Negeri Kerjaraya dan Kemudahan Awam Negeri Melaka. Y.B. Datuk Tahir dalam ucapannya menggesa semua pelajar agar menghargai peluang belajar di Politeknik Kota, Melaka dengan sebaik-baiknya dan sentiasa berusaha untuk mempertingkatkan ilmu dalam bidang pelajaran yang diikuti.

 

 

Image

 

 

 

Aktiviti MSK

 

Seramai 200 orang pelajar baru telah mendaftarkan diri di PKM untuk sesi pengajian Januari 2008 pada kali ini. Program Mingu Suai Kenal pada kali ini telah diisi dengan pelbagai aktiviti seperti Ice Breaking, Sesi Bersama Jabatan, Gotong Royong Khidmat Masyarakat, Ceramah Agama, Taklimat Kelamatan Jalanraya, Taklimat Kualiti, Ceramah Integriti, Urine test oleh AADK serta  Latihan Dinamika Kumpulan (LDK). Minggu Suai Kenal pada kali ini telah diadakan di 3 tempat yang berbeza iaitu di Kamsis Koperasi PKM, Kampus PKM dan di Melaka International Trade Centre (MITC) di Ayer Keroh.

ImageImage

Majlis Penutup (18 Januari 2008, MITC)
Sementara itu, Tn. Hj. Abdul Aziz Abu Bakar dalam ucapan penutupannya menasihatkan pelajar baru supaya tidak leka dan lalai sepanjang mengikuti pengajian di PKM. Harapan beliau supaya semua pelajar Politeknik Kota, Melaka belajar bersungguh-sungguh supaya menjadi pelajar cemerlang dan mempunyai tahap disiplin yang tinggi.

Image

Diakhir majlis penutup ini, tayangan Video Klip Hari Pendaftaran dan Minggu Suaikenal Sesi Jan 2008 telah menghiburkan para hadirin yang hadir. Majlis penutup berakhir pada pukul 4.30 petang.

 Maklumat Pendaftaran siswa Baru Politeknik Melaka Sesi Jun 2020

 

klik di sini

Sekian, terima kasih.

 

 Maklumat Pendaftaran siswa Senior Politeknik Melaka Sesi Jun 2020

 

klik di sini

Sekian, terima kasih.

 

Jabatan Pembanguan dan Hal Ehwal Pelajar

 

GARIS PANDUAN & HEBAHAN BERKAITAN PENULARAN COVID 19

 klik di sini

 

 

 

Senarai penuh video di Youtube Politeknik Melaka

 dan di Youtube POLITV SOUTHERN

13565200
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
9315
17185
9315
13431129
151116
442536
13565200

Your IP: 10.24.1.254
2020-08-09 16:17
Laman hrmis Laman Hrmis Jabatan Pengajian Politeknik laman portal anm Laman MQA Laman CIDOS Sistem pengurusan politeknik Melaka Laman Portal MPC Laman portal rasmi JPA Laman 1mtc Laman Rasmi PTPTN Lembaga Hasil Dalam Negeri Kementerian Pengajian Tinggi Bagian Ambilan Pelajar 1govuC Email