Trendy:
Peta  Laman   Mengenai PMK
Soalan Lazim (FAQ)   Arkib
Dasar Privasi & Keselamatan   Sebutharga
      Sistem Pendaftaran Syarikat

 

 

Peta Laman Soalan Lazim
Program Kebolehpasaran Graduan  

 

Sistem 1L5G    

 

 

Sistem Dalam PMK

Sistem Pengurusan politeknik sistem document untuk warga PMK
sistem epergerakan untuk warga PMK sistem wifi PMK e-coaching & monitoring
  
Kursus Jangka Pendek PMK 
     

 

Sistem Luaran PMK 

Sistem tapisan kerajaan CGSO Sistem HRMIS Jabatan Perkhidmatan Awam Portal u-PUSTAKA Sistem E-Perolehan Kementeraian Kewangan Curriculum Information Document Online SystemCIDOS 3.5

  Sistem Pemantauan Pengurusan Aset Sumber Elektronik@PNM

 

1.                      1. PERTANDINGAN BOWLING ALUMNI PMK 2016

¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†Pada bulan February 2016, Persatuan Alumni Politeknik Melaka telah menganjurkan satu pertandingan bowling yang telah dijalankan di Ampang Bowl , Mahkota Parade Melaka. Seramai 48 orang peserta yang menyertai pertandingan ini dimana hanya 4 orang sahaja daripada peserta merupakan pelajar semester akhir di PMK¬† 2016 manakala 44 orang peserta yang lain merupakan bekas ‚Äď bekas pelajar PMK yang datang dari pelbagai sesi pengajian.

 2.     PROGRAM IFTAR RAMADHAN MADRASAH TAHFIZ IMAM HJ JAAFAR, PONTIAN.

           Program ini dirancang khusus memberi peluang kepada Alumni PMK yg berada di sekitar negeri Johor untuk menyertai aktiviti anjuran Persatuan Alumni PMK. Program berlangsung di Madrasah Tahfiz Cikgu Hj Jaafar, Kg Rimba Terjun, Pontian.

          Hasil kutipan dari pihak luar dan individu,  aktiviti Berjaya dijalankan dengan lancer dengan kerjasama seramai 14 orang AJK dan dikalangan anak-anak tahfiz itu sendiri. Antara aktiviti itu ialah seperti :

i)              Memasak bubur Lambuk.

ii)             Mengedar bubur lambuk ke masyrakat setempat.

iii)            Tahlil dan tazkirah.

iv)           Solat tarawih bersama.

v)            Acara menyampaikan duit raya kepada anak-anak tahfiz.

 

 

 

 3.     MALAM JALINAN MESRA ALUMNI PMK

 

           Sempena Majlis Konvokesyen ke 15 yang diadakan di MITC, Ayer Keroh, Aumni PMK sekali lagi mengambil peluang ini untuk menganjurkan acara Malam Jalinan Mesra Alumni PMK (dahulunya dikenali Majlis Makan Malam Alumni PMK). Majlis ini dirancang di De’Village Resort , Ayer Keroh Melaka pada 12hb Ogos 2016.

          Program Malam Jalinan Mesra ini merupakan salah satu aktiviti rutin yang dianjurkan setiap setahun seiring dengan Majlis Konvokesyen Politeknik Melaka. Program ini akan mengumpulkan ahli alumni yang merupakan graduan yang akan berkonvo untuk tahun-tahun semasa. Graduan diberi peluang untuk menyertai aktiviti ini bagi mengeratkan hubungan silaturrahim sesame graduan dan pihak pengurusan politeknik amnya. Semoga ianya menjadi pencetus semangat untuk graduan cemerlang dari segi kepimpinan dan terus memberi sumbangan kepada institusi asal mereka.

  Seramai 49 orang graduan yang hadir pada malam yang bermakna itu. Majlis pada malam itu digabungkan bersama dengan Majlis Persaraan Datuk Mokhlis bin Hj Jaafar , Ketua Pengarah , JPP. 

 

 

GARIS PANDUAN & HEBAHAN BERKAITAN PENULARAN COVID 19

 klik di sini

 

 

 

Senarai penuh video di Youtube Politeknik Melaka

 dan di Youtube POLITV SOUTHERN

14956598
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
873
10767
41881
14836562
22097
322053
14956598

Your IP: 10.24.1.254
2020-12-03 02:07
Laman hrmis Laman Hrmis Jabatan Pengajian Politeknik laman portal anm Laman MQA Laman CIDOS Sistem pengurusan politeknik Melaka Laman Portal MPC Laman portal rasmi JPA Laman 1mtc Laman Rasmi PTPTN Lembaga Hasil Dalam Negeri Kementerian Pengajian Tinggi Bagian Ambilan Pelajar 1govuC Email