Trendy:
Majlis Perwakilan Pelajar   Jabatan Hal Ehwal & Pembangunan Pelajar
Senarai Politeknik   Maklumat Kemasukan/ Bahagian Pengambilan Pelajar
Portal Pelajar Politeknik Melaka   CIDOS
  Kajiselidik Kemudahan Fasiliti      

 

 

 

Peta Laman Soalan Lazim
Program Kebolehpasaran Graduan

Unit CISEC (Unit Corporate Industrial

Service and Employment Centre)

Sistem 1L5G    

 

 

Sistem Dalam PMK

Sistem Pengurusan politeknik sistem document untuk warga PMK
sistem epergerakan untuk warga PMK sistem wifi PMK e-coaching & monitoring
  
Kursus Jangka Pendek PMK    

 

Sistem Luaran PMK 

Sistem tapisan kerajaan CGSO Sistem HRMIS Jabatan Perkhidmatan Awam Portal u-PUSTAKA Sistem E-Perolehan Kementeraian Kewangan Curriculum Information Document Online SystemCIDOS

  Sistem Pemantauan Pengurusan Aset Sumber Elektronik@PNM

Bagi merealisasikan Program pembangunan keusahawanan di peringkat politeknik, Unit Keusahawanan Politeknik Melaka (UKS) adalah komited dan seiring dalam usaha mendokong Dasar Pembangunan Keusahawanan Institusi Pengajian Tinggi (IPT) dengan menggalak dan memantapkan pembangunan keusahawanan yang lebih terancang dan holistik di peringkat politeknik.

Unit ini juga akan bergerak seiring bagi mencapai matlamat utama dasar ini iaitu untuk melahirkan modal insan yang berkualiti dan mempunyai pemikiran, atribut dan nilai keusahawanan dan matlamat keduanya melahirkan lebih ramai lagi usahawan siswazah yang akan bertindak sebagai pemangkin kepada transformasi ekonomi negara kepada ekonomi berpendapatan tinggi dan berpaksikan inovasi ke arah pencapaian status negara maju menjelang 2020.

 

Tahun 2015 merupakan tahun penjenamaan semula bagi unit keusahawanan Politeknik Melaka dengan nama UKS. Selaras dengan itu, Unit Keusahawanan PMK akan menjadi penggerak dalam penyelarasan pelbagai aktiviti keusahawanan di Politeknik Melaka bagi mencapai KPI politeknik dalam melahirkan lebih ramai graduat usahawan politeknik.

Senarai penuh video di Youtube Politeknik Melaka

03212696
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
6071
7128
39667
3101820
242849
278560
3212696

Your IP: 54.81.127.179
2018-03-22 19:53
Laman hrmis Laman Hrmis Jabatan Pengajian Politeknik laman portal anm Laman MQA Laman CIDOS Sistem pengurusan politeknik Melaka Laman Portal MPC Laman portal rasmi JPA Laman 1mtc Laman Rasmi PTPTN Lembaga Hasil Dalam Negeri Kementerian pendidikan malaysia Bagian Ambilan Pelajar 1govuC Email