Trendy:
Peta  Laman   Mengenai PMK
Soalan Lazim (FAQ)   Arkib
Dasar Privasi & Keselamatan   Sebutharga
e-Kursus Jangka Pendek   Sistem Pendaftaran Syarikat

 

 

Majlis Perwakilan Pelajar   Jabatan Hal Ehwal & Pembangunan Pelajar
Senarai Politeknik   Maklumat Kemasukan/ Bahagian Pengambilan Pelajar
Portal Pelajar Politeknik Melaka   CIDOS
  Kajiselidik Kemudahan Fasiliti      Tatacara Akses Wifi Pelajar PMK  

 

 

 

Peta Laman Soalan Lazim
Program Kebolehpasaran Graduan  

 

Sistem 1L5G    

 

 

Sistem Dalam PMK

Sistem Pengurusan politeknik sistem document untuk warga PMK
sistem epergerakan untuk warga PMK sistem wifi PMK e-coaching & monitoring
  
Kursus Jangka Pendek PMK 

 

Sistem Luaran PMK 

Sistem tapisan kerajaan CGSO Sistem HRMIS Jabatan Perkhidmatan Awam Portal u-PUSTAKA Sistem E-Perolehan Kementeraian Kewangan Curriculum Information Document Online SystemCIDOS

  Sistem Pemantauan Pengurusan Aset Sumber Elektronik@PNM

 

 

 

Unit Latihan dan Pendidikan Lanjutan (ULPL) merupakan satu unit sokongan yang menjalankan aktiviti-aktiviti yang berkaitan dengan Latihan atau Kursus dalam Perkhidmatan dan Pendidikan Lanjutan bagi staf supaya staf mendapat latihan dan kemahiran yang diperlukan demi memastikan proses pengajaran dan pembelajaran dilaksanakan dengan berkesan dan pengurusan yang efektif. Aktiviti yang dijalankan adalah merangkumi semua Jabatan-jabatan dan Unit-unit. Pelaksanaan semua aktiviti dibantu oleh ahli jawatankuasa yang dilantik dari setiap jabatan dan bertindak sebagai penyelaras program jabatan masing-masing (Penyelaras Latihan Staf Jabatan). ULPL bertanggungjawab di dalam mengurus dan mengendalikan latihan kepada kakitangan Politeknik Melaka (PMK) ke arah kecemerlangan pengurusan dan pendidikan jesteru memastikan setiap kakitangan menjalani latihan sekurang-kurangnya 10 hari dalam setahun.

 

 

          Selain itu, ULPL juga bertanggungjawab untuk melaksanakan program dan aktiviti yang diarahkan oleh Bahagian Kecemerlangan Profesional (BKPro) seperti Kursus PPK, CPCM dan EEP sepanjang tahun yang bertujuan untuk meningkatkan kompetensi staf di setiap politeknik.

Imbas QR Code di atas untuk memuat turun Buku Pelan Stategik Politeknik dan Kolej Komuniti 2018-2025, Buku Rangka Kerja TVET 4.0,  Buku Informasi Politeknik 2018, Buku Informasi Kolej Komuniti 2018 dan Buku Laporan Tahunan JPPKK.

Senarai penuh video di Youtube Politeknik Melaka

 dan di Youtube POLITV SOUTHERN

09292732
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
4450
16116
54450
9129149
231257
379524
9292732

Your IP: 10.24.1.254
2019-09-18 05:15
Laman hrmis Laman Hrmis Jabatan Pengajian Politeknik laman portal anm Laman MQA Laman CIDOS Sistem pengurusan politeknik Melaka Laman Portal MPC Laman portal rasmi JPA Laman 1mtc Laman Rasmi PTPTN Lembaga Hasil Dalam Negeri Kementerian pendidikan malaysia Bagian Ambilan Pelajar 1govuC Email