Trendy:
Peta  Laman   Mengenai PMK
Soalan Lazim (FAQ)   Arkib
Dasar Privasi & Keselamatan   Sebutharga
e-Kursus Jangka Pendek   Sistem Pendaftaran Syarikat

 

 

Majlis Perwakilan Pelajar   Jabatan Hal Ehwal & Pembangunan Pelajar
Senarai Politeknik   Maklumat Kemasukan/ Bahagian Pengambilan Pelajar
Portal Pelajar Politeknik Melaka   CIDOS
  Kajiselidik Kemudahan Fasiliti      

 

 

 

Peta Laman Soalan Lazim
Program Kebolehpasaran Graduan

Unit CISEC (Unit Corporate Industrial

Service and Employment Centre)

Sistem 1L5G    

 

 

Sistem Dalam PMK

Sistem Pengurusan politeknik sistem document untuk warga PMK
sistem epergerakan untuk warga PMK sistem wifi PMK e-coaching & monitoring
  
Kursus Jangka Pendek PMK  

 

Sistem Luaran PMK 

Sistem tapisan kerajaan CGSO Sistem HRMIS Jabatan Perkhidmatan Awam Portal u-PUSTAKA Sistem E-Perolehan Kementeraian Kewangan Curriculum Information Document Online SystemCIDOS

  Sistem Pemantauan Pengurusan Aset Sumber Elektronik@PNM

sumber : Khairulzamil bin Md. Nazimuddin

Masjid Al-Azim Melaka, 10 Ogos 2017 - Sesuai dengan visi politeknik iaitu penjana utama modal insan inovatif melalui pendidikan dan latihan transfomasional bagi memenuhi keperluan tenaga kerja global menjelang 2018, Politeknik Melaka tidak dapat mengelak daripada melibatkan pihak industri dalam proses pendidikan.¬†Civil Engineering Students Affair‚Äôs Club (CESAC) dengan kerjasama Jabatan Kejuruteraan Awam Politeknik Melaka mengadakan Program perkongsian ilmu dengan menjemput Jurutera Profesional Ir.Ghazali Abd Aziz seorang pengarah di DPA Consultancy Sdn Bhd bagi menyampaikan kuliah dan sesi latihan kepada pelajar semester 5 program DKA.Objektif program ini adalah¬†untuk memberi pendedahan lebih mendalam kepada pelajar berkenaan kaedah mengira dan menganalisis beban yang perlu untuk memulakan rekabentuk sesebuah bangunan dan ia merupakan projek rekabentuk yang perlu disiapkan oleh pelajar yang mengambil kursus DCC6223 ‚ÄstReinforced Concrete Design. Program ini juga boleh dijadikan sebagai satu platform kepada pelajar untuk mendapatkan pengetahuan tambahan berkenaan teknik dan kemahiran oleh pihak industri disamping menghasilkan perincian yang lengkap sebagai proses akhir rekabentuk.

  

 

 Sumber: Puan Noor Azira binti Sawal

 

POLITEKNIK MELAKA, 9 Ogos 2017 (Rabu) - Satu seminar ¬†bertajuk ‚ÄėAccounting Issues and A Practitioner Experience ¬†telah diadakan¬† bagi pelajar Semester 5 yang mengambil¬† kursus¬† Financial Accounting 4 bagi program Diploma Akauntansi. Seminar ini diadakan bagi memenuhi keperluan KPI Jabatan Perdagangan bagi Pensyarah Pelawat Industri (PPI). Program ini telah bermula pada jam 2 petang sehingga jam 5 petang. Seminar ini telah di kendalikan oleh seorang akauntan bertauliah En NoorAzam bin Samsudin dari firma audit Sahabat Excellent PLT yang dijemput khas.Sepanjang bengkel berlangsung, pelajar telah didedahkan dengan topik Financial Statement presentation dan Cashflow presentation. Bengkel selama 3 jam¬† ini telah memberi banyak ilmu yang bermanfaat kepada para pelajar dalam mengaplikasikan teori yang dipelajari dalam kursus Financial Accounting 4 dalam dunia pekerjaan nanti.

                   

Pengumuman;
Tahniah dan syabas diucapkan kepada 551 graduan sekalian kerana Berjaya menamatkan sesi pengajian di Politeknik Melaka. Pihak Jawatankuasa Jemputan Graduan bagi Konvokesyen kali yang ke 17 ini ingin memaklumkan segala pengumuman, surat menyurat dan tindakan yang perlu diambil oleh para graduan adalah melalui atas talian sistem SPMP iKonvo. Sistem ini akan mula boleh diakses pada 11 Jun 2018. TIADA LAGI SURAT MENYURAT MELALUI SISTEM POS MALAYSIA. Sekian terima kasih.
 Pengerusi
Jawatankuasa Jemputan Graduan

 

Senarai penuh video di Youtube Politeknik Melaka

04465982
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
625
9828
625
4380123
207430
291824
4465982

Your IP: 10.24.1.254
2018-07-22 01:14
Laman hrmis Laman Hrmis Jabatan Pengajian Politeknik laman portal anm Laman MQA Laman CIDOS Sistem pengurusan politeknik Melaka Laman Portal MPC Laman portal rasmi JPA Laman 1mtc Laman Rasmi PTPTN Lembaga Hasil Dalam Negeri Kementerian pendidikan malaysia Bagian Ambilan Pelajar 1govuC Email