Trendy:
Peta  Laman   Mengenai PMK
Soalan Lazim (FAQ)   Arkib
Dasar Privasi & Keselamatan   Sebutharga
      Sistem Pendaftaran Syarikat

 

 

Peta Laman Soalan Lazim
Program Kebolehpasaran Graduan  

 

Sistem 1L5G    

 

 

Sistem Dalam PMK

Sistem Pengurusan politeknik sistem document untuk warga PMK
sistem epergerakan untuk warga PMK sistem wifi PMK e-coaching & monitoring
  
Kursus Jangka Pendek PMK 
     

 

Sistem Luaran PMK 

Sistem tapisan kerajaan CGSO Sistem HRMIS Jabatan Perkhidmatan Awam Portal u-PUSTAKA Sistem E-Perolehan Kementeraian Kewangan Curriculum Information Document Online SystemCIDOS 3.5

  Sistem Pemantauan Pengurusan Aset Sumber Elektronik@PNM

 

 

 

PIAGAM PELANGGAN

UNIT SUKAN ,KOKURIKULUM DAN KEBUDAYAAN

POLITEKNIK MELAKA

 

 

 

KAMI, AKAN SENTIASA MEMBERI PERKHIDMATAN TERBAIK KEPADA WARGA POLITEKNIK MELAKA MENERUSI PROGRAM PEMBANGUNAN SUKAN, KOKURIKULUM DAN KEBUDAYAAN BAGI MENYOKONG USAHA PEMBANGUNAN PELAJAR YANG MEMILIKI SAHSIAH YANG BAIK DAN SEIMBANG DARI ASPEK JASMANI, ROHANI, EMOSI, INTELEKTUAL DAN SOSIAL.

OLEH ITU, KEUTAMAAN KAMI ADALAH :

1.      AKTIVITI SUKAN

a) Kami akan melibatkan penyertaan pelajar di dalam kejohanan sukan, sama ada di peringkat Politeknik Melaka, Majlis Sukan Politeknik Malaysia (MSPM) mahupun di peringkat Kebangsaan sekiranya terdapat keperluan dan permohonan serta jemputan dari pihak-pihak yang terlibat dengan kelulusan Pihak Pengurusan Politeknik Melaka.

b) Pihak kami menyokong penuh sebarang aktiviti sukan yang dianjurkan oleh pelajar dan jabatan lain dengan memberi bantuan khidmat nasihat penganjuran dan bantuan teknikal kepada pihak penganjur berdasarkan kepada kelulusan Ketua Unit Sukan dan Kokurikulum.

c) Warga Politeknik Melaka boleh menggunakan kemudahan gelanggang Futsal dan gelanggang Badminton yang disewa dengan mengisi borang yang disediakan dan diluluskan oleh Ketua Unit Sukan dan Kokurikulum atau Pegawai Belia dan Sukan.

 

 

2.        AKTIVITI KOKURIKULUM

a) Pihak kami akan merancang, melaksanakan dan memantau semua aktiviti Kokurikulum yang dilaksanakan bagi memastikan aktiviti tersebut memenuhi aspek Kokurikulum yang terlibat.

b) Bekerjasama secara rapat dengan pihak yang berkenaan termasuk dari agensi kerajaan dan penyedia perkhidmatan bagi memastikan objektif kursus Kokurikulum dapat dilaksanakan dengan jayanya bagi memenuhi objektif penghasilan modal insan yang holistik.

 

3.        AKTIVITI KEBUDAYAAN DAN WARISAN

a) Kami akan melibatkan penyertaan pelajar di dalam kejohanan Kebuyaan dan Warisan, sama ada di peringkat Politeknik Melaka, Negeri, Politeknik Malaysia mahupun di peringkat Kebangsaan sekiranya terdapat keperluan dan permohonan serta jemputan dari pihak-pihak yang terlibat dengan kelulusan Pihak Pengurusan Politeknik Melaka.

b) Bekerjasama secara rapat dengan pihak yang berkenaan termasuk dari agensi kerajaan dan bukan kerajaan bagi memastikan semua program dapat dilaksanakan dengan jayanya dalam memartabatkan seni budaya dan warisan sebagai platform penyatuan kepelbagaian budaya bagi mengekalkan warisan bangsa Malaysia. 

 


 

 

          KELULUSAN KERTAS KERJA AKTIVITI DAN PERBELANJAAN

a) Tempoh kelulusan kertas kerja bagi aktiviti Sukan dan Kokurikulum adalah selewat-lewatnya 7 hari dari tarikh kertas kerja dihantar ke Unit Sukan, Kokurikulum dan Kebudayaan bergantung kepada kelulusan Pihak Pengurusan Politeknik Melaka dan Koperasi Politeknik Kota Melaka Berhad.

 

GARIS PANDUAN & HEBAHAN BERKAITAN PENULARAN COVID 19

 klik di sini

 

 

 

Senarai penuh video di Youtube Politeknik Melaka

 dan di Youtube POLITV SOUTHERN

14527672
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
4703
20973
95288
14323421
334164
378826
14527672

Your IP: 10.24.1.254
2020-10-24 09:04
Laman hrmis Laman Hrmis Jabatan Pengajian Politeknik laman portal anm Laman MQA Laman CIDOS Sistem pengurusan politeknik Melaka Laman Portal MPC Laman portal rasmi JPA Laman 1mtc Laman Rasmi PTPTN Lembaga Hasil Dalam Negeri Kementerian Pengajian Tinggi Bagian Ambilan Pelajar 1govuC Email