Trendy:
Peta  Laman   Mengenai PMK
Soalan Lazim (FAQ)   Arkib
Dasar Privasi & Keselamatan   Sebutharga
      Sistem Pendaftaran Syarikat

 

 

Peta Laman Soalan Lazim
Program Kebolehpasaran Graduan  

 

Sistem 1L5G    

 

 

Sistem Dalam PMK

Sistem Pengurusan politeknik sistem document untuk warga PMK
sistem epergerakan untuk warga PMK sistem wifi PMK e-coaching & monitoring
  
Kursus Jangka Pendek PMK 
     

 

Sistem Luaran PMK 

Sistem tapisan kerajaan CGSO Sistem HRMIS Jabatan Perkhidmatan Awam Portal u-PUSTAKA Sistem E-Perolehan Kementeraian Kewangan Curriculum Information Document Online SystemCIDOS 3.5

  Sistem Pemantauan Pengurusan Aset Sumber Elektronik@PNM

 

8 Januari, Universiti Putra Malaysia - Satu Program Lawatan oleh para pelajar semester akhir Program DKM 6A dan 6B ke Universiti Putra Malaysia, Selangor telah diadakan pada 7 Januari 2014. Bas bertolak pada pukul 7.45 pagi dari politeknik Melaka dan sampai ke Fakulti Kejuruteraan Mekanikal UPM pada pukul 10.00 pagi. Para pelajar terus dibawa ke dewan utama Fakulti Kejuruteraan.

Para pelajar telah disambut oleh Prof. Madya (K) Dr Othman Innayatullah Ketua HEP Jabatan Kejuruteraan Mekanikal UPM dan En. Shaharudin iaitui Pegawai Makmal UPM. Program ‚ÄėFurther Study Talks‚Äô yang telah disampaikan oleh Prof. Madya (K) Dr Othman Innayatullah. Bermula dengan kata-kata aluan taklimat disampaikan dengan pengenalan kepada sejarah ringkas UPM, Fakulti Kejuruteraan Mekanikal dan para pelajar telah ditayangkan video korporat UPM. Selepas ceramah disusuli oleh sesi soal jawab bersama penceramah serta lawatan ke bengkel dan makmal.

 

Pelajar telah diberikan maklumat tentang peluang untuk menyambung pelajaran di UPM. Lawatan ke bengkel dan makmal menambahkan lagi semangat kepada pelajar untuk menyambung pelajaran kesana. Penceramah telah menekankan syarat-syarat kemasukan, cara belajar di UPM serta bagaimana untuk menyambung kursus dalam bidang kejuruteraan di UPM. Pelajar-pelajar berpeluang bertanya kepada penceramah dalam sesi dialog.

Adalah besar harapan Jabatan Kejuruteraan Mekanikal, Politeknik Melaka untuk melihat pelajar-pelajar daripada sini menyambung pelajaran ke UPM iaitu salah satu Institut Pengajian yang terkenal dan mempunyai kepakaran terutama kursus-kursus yang ditawarkan. Semoga para pelajar mendapat manfaat dan pengetahuan serta dapat mempersiapkan diri mereka untuk melanjutkan pelajaran mereka ke UPM.

 

GARIS PANDUAN & HEBAHAN BERKAITAN PENULARAN COVID 19

 klik di sini

 

 

 

Senarai penuh video di Youtube Politeknik Melaka

 dan di Youtube POLITV SOUTHERN

14898503
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
3209
9166
61941
14753332
286055
418940
14898503

Your IP: 10.24.1.254
2020-11-27 07:19
Laman hrmis Laman Hrmis Jabatan Pengajian Politeknik laman portal anm Laman MQA Laman CIDOS Sistem pengurusan politeknik Melaka Laman Portal MPC Laman portal rasmi JPA Laman 1mtc Laman Rasmi PTPTN Lembaga Hasil Dalam Negeri Kementerian Pengajian Tinggi Bagian Ambilan Pelajar 1govuC Email