Trendy:
Peta  Laman   Mengenai PMK
Soalan Lazim (FAQ)   Arkib
Dasar Privasi & Keselamatan   Sebutharga
      Sistem Pendaftaran Syarikat

 

 

Peta Laman Soalan Lazim
Program Kebolehpasaran Graduan  

 

Sistem 1L5G    

 

 

Sistem Dalam PMK

Sistem Pengurusan politeknik sistem document untuk warga PMK
sistem epergerakan untuk warga PMK sistem wifi PMK e-coaching & monitoring
  
Kursus Jangka Pendek PMK 
     

 

Sistem Luaran PMK 

Sistem tapisan kerajaan CGSO Sistem HRMIS Jabatan Perkhidmatan Awam Portal u-PUSTAKA Sistem E-Perolehan Kementeraian Kewangan Curriculum Information Document Online SystemCIDOS 3.5

  Sistem Pemantauan Pengurusan Aset Sumber Elektronik@PNM

 

KUALA LUMPUR, ¬†21 APRIL 2012 ‚Äď Kelab Kebajikan Staf Politeknik Melaka telah menganjurkan lawatan ke AQUARIA,¬† KLCC dimana penyertaan dibuka kepada semua staf termasuklah ahli keluarga. Seramai 70 orang telah pun mengikuti rombongan ini yang melibatkan 2 buah bas Politeknik Melaka.

Antara objektif utama lawatan ini diadakan adalah untuk mengeratkan hubungan silatulrahim antara semua staf Politeknik Melaka dan ahli keluarga,  memberikan pendedahan yang lebih mendalam tentang hidupan laut,  membuka minda semua staf  Politeknik Melaka dan ahli keluarga berkaitan alam semulajadi serta khazah sebenar di muka bumi ini dan  menjadikan lawatan ini sebagai platform bagi menambah pengalaman untuk melihat dengan lebih dekat lagi bangunan berkembar KLCC.

 

Image Image

Bas bertolak daripada Politeknik Melaka pada pukul 9 pagi dan dalam pukul 10.30 kami singgah di R & R Seremban bagi menikmati sarapan pagi. Ahli rombongan ini telah sampai di KLCC pada pukul 12.30 tengahari dan kami terus memasuki kawasan AQUARIA yang penuh dengan hidupan laut yang comel dan cantik dengan penuh rasa syukur diatas keindahan yang diberikan. Pengarah program ini selaku Naib Pengerusi Kelab Kebajikan Staf Politeknik Melaka , Puan Lailatul Hamidah bt Mohd Hamdan menyatakan bahawa program ini telah berjaya diadakan kerana semua kanak-kanak yang pergi berasa seronok kerana mereka dapat melihat lebih dekat lagi hidupan laut. Manakala daripada reaksi staf dan ahli keluarga, mereka turut  berpuas hati dengan lawatan ini kerana mereka dapat meluangkan masa bersama  ahli keluarga.

Image ImageImage Image ImageImage Image ImageImage

Bas bergerak pulang pada pukul 4.30 petang dari KLCC,diikuti dengan solat asar di R&R  Seremban dan tiba di Politeknik Melaka pada pukul 7.30 petang. Semoga lawatan ini dapat diadakan lagi ditempat lain pula dalam kita mengimbangkan masa bekerja dan masa bersama keluarga masing-masing untuk menjadikan kita sebagai seorang pekerja yang produktif dan cemerlang. Insyaallah.

Image Image Image ImageImage

 

 

GARIS PANDUAN & HEBAHAN BERKAITAN PENULARAN COVID 19

 klik di sini

 

 

 

Senarai penuh video di Youtube Politeknik Melaka

 dan di Youtube POLITV SOUTHERN

14991726
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
2933
11831
2933
14914717
57225
322053
14991726

Your IP: 10.24.1.254
2020-12-06 05:26
Laman hrmis Laman Hrmis Jabatan Pengajian Politeknik laman portal anm Laman MQA Laman CIDOS Sistem pengurusan politeknik Melaka Laman Portal MPC Laman portal rasmi JPA Laman 1mtc Laman Rasmi PTPTN Lembaga Hasil Dalam Negeri Kementerian Pengajian Tinggi Bagian Ambilan Pelajar 1govuC Email