Trendy:
Peta  Laman   Mengenai PMK
Soalan Lazim (FAQ)   Arkib
Dasar Privasi & Keselamatan   Sebutharga
      Sistem Pendaftaran Syarikat

 

 

Peta Laman Soalan Lazim
Program Kebolehpasaran Graduan  

 

Sistem 1L5G    

 

 

Sistem Dalam PMK

Sistem Pengurusan politeknik sistem document untuk warga PMK
sistem epergerakan untuk warga PMK sistem wifi PMK e-coaching & monitoring
  
Kursus Jangka Pendek PMK 
     

 

Sistem Luaran PMK 

Sistem tapisan kerajaan CGSO Sistem HRMIS Jabatan Perkhidmatan Awam Portal u-PUSTAKA Sistem E-Perolehan Kementeraian Kewangan Curriculum Information Document Online SystemCIDOS 3.5

  Sistem Pemantauan Pengurusan Aset Sumber Elektronik@PNM

 

PMK, 22 Julai 2010 - Pelajar semester 3 bagi program Diploma Akauntasi telah mengadakan lawatan sambil belajar ke suruhanjaya malaysia dengan diiringi oleh pensyarah kursu tersebut iaitu Pn. hazira Binti saleh dan Pn. nurul mulia Binti Ismail.Suruhanjaya Syarikat malaysia (SSM) merupakan satu badan untuk mengawal selia perkara yang berhubung dngan perbadanan, syarikat dan perniagaan berhubung dengan undang-undang yang ditadbir. oleh itu, adalah sangat sesuai SSM dijadikan salah satu sumber daripada industri dalam memantapkan proses Pengajaran dan Pembelajaran P&P bagi kursus Company Law ini.

 

 

 

 

Objektif lawatan ini adalah merupakan salah satu strategi pembelajaran bagi mendedahkan pelajar secara langsung kepada suasana sebenar proses pensyarikatan di Malaysia, sebagai satu usaha bagi memenuhi KPI Politeknik Melaka berkaitan keperluantenaga pengajar daripada Industri dan sebagai penambahbaikan P&P bagi tujuan CQI oleh para pensyarah.
Adalah diharapkan para pelajar dapat menggunakan sepenuhya platform lawatan ini untuk menigkatkan pengetahuan dan kefahaman mereka berkaitan prosedur dan undang-undang syarikat sepertimana termaktub dalam Akta Syarikat 1965.

 

GARIS PANDUAN & HEBAHAN BERKAITAN PENULARAN COVID 19

 klik di sini

 

 

 

Senarai penuh video di Youtube Politeknik Melaka

 dan di Youtube POLITV SOUTHERN

14926649
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
2470
9462
11932
14836562
314201
418940
14926649

Your IP: 10.24.1.254
2020-11-30 05:59
Laman hrmis Laman Hrmis Jabatan Pengajian Politeknik laman portal anm Laman MQA Laman CIDOS Sistem pengurusan politeknik Melaka Laman Portal MPC Laman portal rasmi JPA Laman 1mtc Laman Rasmi PTPTN Lembaga Hasil Dalam Negeri Kementerian Pengajian Tinggi Bagian Ambilan Pelajar 1govuC Email