Trendy:
Peta  Laman   Mengenai PMK
Soalan Lazim (FAQ)   Arkib
Dasar Privasi & Keselamatan   Sebutharga
      Sistem Pendaftaran Syarikat

 

 

Peta Laman Soalan Lazim
Program Kebolehpasaran Graduan  

 

Sistem 1L5G    

 

 

Sistem Dalam PMK

Sistem Pengurusan politeknik sistem document untuk warga PMK
sistem epergerakan untuk warga PMK sistem wifi PMK e-coaching & monitoring
  
Kursus Jangka Pendek PMK 
     

 

Sistem Luaran PMK 

Sistem tapisan kerajaan CGSO Sistem HRMIS Jabatan Perkhidmatan Awam Portal u-PUSTAKA Sistem E-Perolehan Kementeraian Kewangan Curriculum Information Document Online SystemCIDOS 3.5

  Sistem Pemantauan Pengurusan Aset Sumber Elektronik@PNM

 

27 Ogos 2020,Melaka - 41 orang wakil pelajar dari setiap kelas di Politeknik Melaka telah menyertai Program Dialog Bersama Pelajar yang telah dianjurkan oleh Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal dan Pembangunan Pelajar (JHEPP). Program Dialog Bersama Pelajar ini telah mendapat sambutan daripada wakil-wakil setiap kelas daripada setiap jabatan yang terdapat di Politeknik Melaka. Selain itu, dialog ini telah berlangsung di Dewan Serbaguna,Politeknik Melaka. Program ini telah bermula pada jam 12.30 petang dan telah berakhir pada jam 2.00 petang.

Tujuan utama program ini dianjurkan adalah untuk memperkenalkan barisan Majlis Tertinggi Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) kepada setiap wakil pelajar di Politeknik Melaka serta mendengar pandangan dan suara pelajar Politeknik Melaka. Sehubungan dengan itu, program Dialog Bersama Pelajar ini telah memberi pelbagai manfaat kepada semua pelajar Politeknik Melaka seperti para pelajar dapat menyuarakan masalah serta pandangan yang dihadapi sepanjang proses pembelajaran di Politeknik Melaka.

Adalah diharapkan kita sebagai seorang pelajar di Politeknik Melaka perlu mengenali barisan Majlis Tertinggi Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) serta menyuarakan pendapat mahupun masalah agar pihak atasan dapat membuat penambahbaikan Politeknik Melaka. Harapan para pelajar Politeknik Melaka adalah agar program seperti ini dapat diadakan lagi pada masa akan datang dengan penambahbaikan yang lebih baik. Ribuan terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada para pelajar yang telah menyertai Program Dialog Bersama Pelajar ini.

 

GARIS PANDUAN & HEBAHAN BERKAITAN PENULARAN COVID 19

 klik di sini

 

 

 

Senarai penuh video di Youtube Politeknik Melaka

 dan di Youtube POLITV SOUTHERN

14137189
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
8765
11575
71631
13954882
322507
400598
14137189

Your IP: 10.24.1.254
2020-09-25 20:27
Laman hrmis Laman Hrmis Jabatan Pengajian Politeknik laman portal anm Laman MQA Laman CIDOS Sistem pengurusan politeknik Melaka Laman Portal MPC Laman portal rasmi JPA Laman 1mtc Laman Rasmi PTPTN Lembaga Hasil Dalam Negeri Kementerian Pengajian Tinggi Bagian Ambilan Pelajar 1govuC Email