Trendy:
Peta  Laman   Mengenai PMK
Soalan Lazim (FAQ)   Arkib
Dasar Privasi & Keselamatan   Sebutharga
e-Kursus Jangka Pendek   Sistem Pendaftaran Syarikat

 

 

Peta Laman Soalan Lazim
Program Kebolehpasaran Graduan  

 

Sistem 1L5G    

 

 

Sistem Dalam PMK

Sistem Pengurusan politeknik sistem document untuk warga PMK
sistem epergerakan untuk warga PMK sistem wifi PMK e-coaching & monitoring
  
Kursus Jangka Pendek PMK 
     

 

Sistem Luaran PMK 

Sistem tapisan kerajaan CGSO Sistem HRMIS Jabatan Perkhidmatan Awam Portal u-PUSTAKA Sistem E-Perolehan Kementeraian Kewangan Curriculum Information Document Online SystemCIDOS

  Sistem Pemantauan Pengurusan Aset Sumber Elektronik@PNM

 

 

11 Oktober 2019, Melaka ‚Äď Pelajar Politeknik Melaka, Saudara Muhammad Nur Imran b Md Yusri telah berjaya meraih Anugerah Kepimpinan Sukarelawan Politeknik membawa pulang trofi serta wang tunai. Majlis Anugerah ‚ÄėPolycc Students Award‚Äô berlangsung di Shah Alam Convention Centre yang dikendalikan oleh Jabatan Pendidikan Politeknik & Kolej Komuniti (JPPKK) untuk mengiktiraf pelajar-pelajar yang berpotensi dan unggul dalam mengharumkan nama politeknik. Saudara Muhammad Firdaus bin Junaidi juga telah berjaya untuk menjadi finalis Top 3 bagi Anugerah Kepimpinan Majlis Perwakilan Pelajar.

 

Saudara Muhammad Nur Imran b Md Yusri merupakan pengarah program bagi program sukarelawan pelajar penanaman pokok brembang untuk kelip-kelip bersama TNB di Linggi. Selain itu beliau juga merupakan alumni YSS yang menjalankan misi sukarelawan di Sarawak. Saudara Muhammad Firdaus bin Junaidi merupakan Naib Yang Di-Pertua 1 MPP di Politeknik Melaka menjalankan program Colour Fun Run Negeri Melaka di Klebang dan Program Forum Perdana bersama Heliza Helmi dan PU Rahmat di Masjid Al-Azim Melaka.

 

Semoga kejayaan mereka ini memberi inspirasi kepada pelajar Politeknik Melaka yang lain untuk melakar lebih banyak kejayaan.

 

Senarai penuh video di Youtube Politeknik Melaka

 dan di Youtube POLITV SOUTHERN

10040398
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
5695
13689
47587
9905627
241820
345782
10040398

Your IP: 10.24.1.254
2019-11-20 11:45
Laman hrmis Laman Hrmis Jabatan Pengajian Politeknik laman portal anm Laman MQA Laman CIDOS Sistem pengurusan politeknik Melaka Laman Portal MPC Laman portal rasmi JPA Laman 1mtc Laman Rasmi PTPTN Lembaga Hasil Dalam Negeri Kementerian pendidikan malaysia Bagian Ambilan Pelajar 1govuC Email