Trendy:
Peta  Laman   Mengenai PMK
Soalan Lazim (FAQ)   Arkib
Dasar Privasi & Keselamatan   Sebutharga
e-Kursus Jangka Pendek   Sistem Pendaftaran Syarikat

 

 

Majlis Perwakilan Pelajar   Jabatan Hal Ehwal & Pembangunan Pelajar
Senarai Politeknik   Maklumat Kemasukan/ Bahagian Pengambilan Pelajar
Portal Pelajar Politeknik Melaka   CIDOS
  Kajiselidik Kemudahan Fasiliti      Tatacara Akses Wifi Pelajar PMK  

 

 

 

Peta Laman Soalan Lazim
Program Kebolehpasaran Graduan  

 

Sistem 1L5G    

 

 

Sistem Dalam PMK

Sistem Pengurusan politeknik sistem document untuk warga PMK
sistem epergerakan untuk warga PMK sistem wifi PMK e-coaching & monitoring
  
Kursus Jangka Pendek PMK 

 

Sistem Luaran PMK 

Sistem tapisan kerajaan CGSO Sistem HRMIS Jabatan Perkhidmatan Awam Portal u-PUSTAKA Sistem E-Perolehan Kementeraian Kewangan Curriculum Information Document Online SystemCIDOS

  Sistem Pemantauan Pengurusan Aset Sumber Elektronik@PNM

 

26 JANUARI 2019: Program ini diadakan untuk memupuk rasa ¬†nilai kerjasama antara satu sama lain. Selain itu, program ini bertujuan untuk menikmati alam semulajadi dan tumbuhan ‚Äďtumbuhan hijau yang ada di bumi. Apabila pelajar menerapikan diri dengan menikmati alam semulajadi, pelajar akan segar dan bertenaga dengan menikmati alam semulajadi. Malahan program ini juga untuk menguji ketahanan pelajar serta meningkatkan stamina dan daya ketahanan badan pelajar. Dengan adanya aktiviti mendaki gunung ini, ¬†ia akan menguji kekuatan fizikal dan mental pelajar. Pelajar akan lebih kuat untuk menghadapi segala cabaran di masa akandatang. Cabaran ketika mendaki gunung dapat menguji cara pengendalian masalah pelajar.

 

Impak daripada program ini ialah dapat memupuk nilai nilai murni terhadap pelajar untuk agar  sentiasa membantu antara satu sama lain dimana jua kita berada. Selain itu, mengeratkan hubungan antara pelajar dengan pensyarah JabatanPerdagangan.  Selain itu, program ini juga dapat meluangkan masa melakukan aktiviti yang melatih diri pelajar. Sekaligus dapat meningkatkan keyakinan diri pelajar dalam menghadapi suasana  yang mencabar dan menyeronokkan melalui aktiviti yang dijalankan khusunya dengan sokongan CODES  dan  Jabatan Perdagangan. Akhir sekali, program ini juga member pengetahuan kepada pelajar cara untuk membina ketahanan dari segi fizikal dan mental. Secara keseluruhannya, program ini mengajar pelajar untuk menjadi seseorang yang bersiap sedia dengan apa jua halangan dan mengharunginya dengan penuh sabar dan matang. Di samping itu, mendaki gunung juga mengajar kita untuk sedar bahawa  jalan kita tempuh dalam kehidupan tidak selalu sesuai dengan apa yang kita inginkan.

 

Imbas QR Code di atas untuk memuat turun Buku Pelan Stategik Politeknik dan Kolej Komuniti 2018-2025, Buku Rangka Kerja TVET 4.0,  Buku Informasi Politeknik 2018, Buku Informasi Kolej Komuniti 2018 dan Buku Laporan Tahunan JPPKK.

Senarai penuh video di Youtube Politeknik Melaka

 

Video terbaru di Youtube POLITV SOUTHERN

INTERNATIONAL BEST PRACTICES & SHARING

KNOWLEDGE PROGRAMME@ POLITEKNIK

NEGERI SRIWIJAYA, PALEMBANG, INDONESIA

TARIKH:  24-27 April 2019                                                                               

TEMPAT/NEGARA:  Palembang, Indonesia

PENGANJUR AKTIVITI:  PMK

Link: https://youtu.be/Lwclpxs08CY

08896139
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
3188
15637
18825
8802866
214188
312464
8896139

Your IP: 10.24.1.254
2019-08-19 05:31
Laman hrmis Laman Hrmis Jabatan Pengajian Politeknik laman portal anm Laman MQA Laman CIDOS Sistem pengurusan politeknik Melaka Laman Portal MPC Laman portal rasmi JPA Laman 1mtc Laman Rasmi PTPTN Lembaga Hasil Dalam Negeri Kementerian pendidikan malaysia Bagian Ambilan Pelajar 1govuC Email